Dette skjer på Kulå

Kommende "happenings" på Kulå


Stine Nilsen Band
Stine Nilsen Band

Dans med Stine Nilsen Band den 09. desember.
​Rett etter julebordet.

Kl. 23.00 - 02.00
(18 års ardersgrense)

Dørene opner for andre som ikke er på julebord med cover: 150,- kl. 23.00.

Stine er fødd og oppvaksen i Ålesund og no busett på Valle på Sunnmøre. Ho er ute og speler når ho kan og har dei siste åra også delteke både i ”Lyden av lørdag ” og i ”Team Simone” på ”Det store korslaget” på TV.

Den siste plata til Stine inneheld stort sett originale låtar med bidrag frå mellom andre Erik Moll, Lavie Hassani, Ørjan Liavåg, DagfinnLyngbø, Bjørn Hollingsæter, Asbjørn Brubakk og Bjarte Jørgensen, i tillegg til ei eiga tolking av Olav Stedje-låta ”Når ho er hjå meg”. To av låtane er duettar med velkjende Geir ”Geggen” Rønning og Steinar Englbrektson.

Musikalsk befinn Stine seg godt innanfor countrystilarten, med også med innslag av pop og visesang. Stine viser med denne plata at ho er å regne som ei av Norges fremste artistar i sin sjanger.

I tillegg til sitt eige Stine Nilsen Band har ho også  gjort opptredenar saman med Steinar Engelbrektson Band og orkesteret Vestnorge.

Romjulsdans med Party Express
Romjulsdans med Party Express

Party Express den 27. desember.
Kl. 22.00 - 02.00
(18 års ardersgrense)
​​Cover: 100,-

Party Express består av Torkjell Bjørstad fra Valldal på keyboard og Frank Iversen fra Stordal på gitar.

Torkjell og Frank har spilt sammen siden 1990 og de som har hørt Party Express vet at de spiller god dansbar musikk fra de fleste sjangere, og som blir fremført med tostemt sang.

Party Express sørger alltid for høy partystemning og masse allsang med kjente og kjære sanger. Faktisk er halvparten av repertoaret til Party Express norsk musikk som de aller fleste kjenner og synger med på.

Gromgutane åt ho besta
Gromgutane åt ho besta

Vi runder av året  med Gromgutane åt ho besta som byr opp til dans 29. desember.

Kl. 22.00 - 02.00
(18 års ardersgrense)
Cover 100,-

The boys are back in town! Etter ein hærlig sommar med høg dasefotfaktor og god stemning har dei hatt pause. No har Gromgutane altså restituert og er meir enn klar til å gjere kvelden den 29. desember til julas høgdepunkt; dette blir kjekt! Sidan trommisen Jørgen lev countrystjernelivet og feirar jula i utlandet, blir det ein annan trommis bak slagverket. Møt opp for å finne ut kven det kan vere! Gromgutane inviterar til fest og håper å sjå deg der!