Dette skjer på Kulå

Kommende "happenings" på Kulå


Vassendgutane
Vassendgutane

Utekonsert med Vassendgutane den 24. juni.
Kl. 20.00 - 02.00
(18 års ardersgrense)
Cover 375,-

Billletters fåes hos Tikko.com

”På kryss og tvers 2017”
Med over 20 år sammenhengende turnèring, med 8 cd utgivelser, 3 live DVDer og hele 60000 følgere på sosiale medier, gyver et av Norges mest populære liveband i gang med 2017 turneen: ”På kryss og tvers 2017” Bandet leverer nytt konsertprogram, som ble presentert for pressen lørdag 14 Januar d.å. i hjembygden Ørsta. Vassendgutane holder på å forberede innspilling av to nye låter, som blir sluppet på spotify våren 2017. Vi fokuserer på det visuelle, opplyser bandets manager. Nytt lysdesign er under produksjon og bandet forsterker også selve lydproduksjonen, slik at det blir et behagelig lydnivå på bandets konserter. Vassendgutane er veldig stolte over å kunne meddele, at de har knyttet til seg Henning Antonsen på steelgitar. Henning er en av ”musikkpolitiets” favoritter, og regnet som en av de ledende på sitt instrument i vårt langstrakte land. Vassendgutane slapp før jul (2016) en rykende fersk live DVD i fra Seljord, som har høstet glitrende kritikker i fra pressen og bandets trofaste fanskare. En ”kryss og tvers konsert” med Vassendgutane vil i 2017 inneholde en del av bandets eldre låter kledd i 2017 drakt, og selvsagt orkesterets monsterhits som publikum elsker å synge med på

Vassendgutane 2017 ”På kryss og tvers” er:
Sindre Aam - Vokal, Bass
Arthur Johan Bjørdal - Vokal, akkgitar
Ernst Olav Brune - Trekkspel
Rune Ståle Brautaset - Vokal, akkgitar
Frank Willy Utgård - Elgitar, vokal
Henning Antonsen - Steelgitar, vokal
​Kim Erik Lillestøl - Trommer, vokal
Kenneth Lande
​Olai Thomasgård
Gert Jo Garnes
Kim Tvedt
Simon Trå

Idar Godø
Idar Godø

Idar Godø spiller før, i pausene og etter Vassendgutane den 24. juni.
Kl. 20.00-02.00.

Idar startet sin karriere som moromann på fiskebåtene han var på. Med kassegitar og et par refrenger var han i gang. Innimellom turene på sjøen var han en flittig karaokesanger på vestlandets karaokebarer.
Og etter at han sluttet som fisker begynte han først som karaokevert i Ålesund og gjorde stor suksess. På dager der det var litt rolig tok han frem kassegitaren og sang litt også.
Dette utviklet seg snart og etter en stund kom publikum for å høre på Idar i stedet for å synge karaoke. Musikken tok mer og mer overhånd og etter en stund forlot Idar karaokeplatene og startet som trubadur. I tillegg var han halvparten av "Idar & Kakken" som var en slags vestlandsk lokal variant av Tom Mathiesen og Herodes Falsk. De produserte show og forestillinger som raskt ble populære over hele vestlandet.
Etter noen år med vekselbruk på show karaoke og trubadur bestemte Idar seg for å satse på trubadur virksomheten. Dette gikk umiddelbart meget bra og han ble raskt meget etterspurt over hele landet.
Det som kjennetegner Idar er et ustoppelig godt humør og en helt fabelaktig evne til å engasjere publikum. Han synger og spiller og underholder så du blir helt matt. Alle mulige slags sanger og historier. God underholdning. Gå og se selv.

Håvard & Bøtteballetten
Håvard & Bøtteballetten

Håvard og Bøtteballetten spiller den 8. juli.

BøtteBalletten er et allsidig band, som spiller musikk i mange genre fra flere tidsepoker.
Musikerne håndterer flere forskjellige instrumenter og flerstemt sang, så klang og lydbildet kan variere nesten fra låt til låt.
Bandet har holdt på i 15 år, og er kjent for å være fleksible i sitt musikkvalg, og kan opptre i de fleste sammenhenger hvor det er publikum tilstede.
Eksempler på spillesteder er utekonserter for familier og blandet publikum, pub'er, bryllup, fødselsdager, firmaevents, dans på lokalet og til og med på aldershjem for den kulturelle spaserstokken.
Alle steder blir stemningen god, dansefoten lett og allsangfaktoren høy.
Gruppen består av:Håvard Storeide - Hovedvokal og gitar
Richard von Løwensprung - Gitar og blås
Per Gunnar Beyer - Torader og munnspill
Zaki Mounajjed - Slagverk
Franz von Løwensprung - Bass og piano
Instrumentene er hovedinstrumenter, det byttees også innbyrdes når andre instrumenter kommer til.

Party Express
Party Express

Party Express den 29. juli.
Kl. 22.00 - 02.00
(18 års ardersgrense)
Cover 100,-

Party Express består av Torkjell Bjørstad fra Valldal på keyboard og Frank Iversen fra Stordal på gitar.

Torkjell og Frank har spilt sammen siden 1990 og de som har hørt Party Express vet at de spiller god dansbar musikk fra de fleste sjangere, og som blir fremført med tostemt sang.

Party Express sørger alltid for høy partystemning og masse allsang med kjente og kjære sanger. Faktisk er halvparten av repertoaret til Party Express norsk musikk som de aller fleste kjenner og synger med på.