Dette skjer på Kulå

Kommende "happenings" på Kulå


Trylleshow med Miss Aurora
Trylleshow med Miss Aurora

Show med Miss Aurora laurdag 17. november 18.00-19.30.
Billetterpriser (begrenset antall, bestilles på post@kulå.no, tlf 70257020 eller i baren på Kulå):
Under 18 år 100,-
Over 18 år 150,-
Familie - 2 voksen og 2 barn 400,-

Magiker, illusjonist, tryllekunstner, opptreder. Titler de fleste ikke hadde forutsett Aurora skulle besitte før hun startet sin heseblesende karriere som ett av Norges yngste tryllekunstnere. Med over 6 års erfaring, og en del av det velsmurte og dynamiske Tito Magic viser Miss Aurora hva en virkelig "trylleprinsesse" er.

Aurora er en fremfører av de sjeldne, og viser profesjonalitet, behersking av scene og god kontroll på publikum allerede tretten år gammel. Hun har hatt TV-opptredener der hun har nådd semifinalen i Norske Talenter, utallige scenefremførelser i høy og profesjonell skala, og inneholder et pletora av sjarm som har hjulpet henne med å trylle seg inn i hjertene til både store og små rundt omkring i hele landet.

En storm begynner å spre seg, og i midten befinner det seg en ung jente med drømmer i øynene. Dette er Miss Aurora.

Julebord-dans med Gutta fra Vestnorge
Julebord-dans med Gutta fra Vestnorge

Dans etter julebordet laurdag 8. desember, klokka 23.00.

Kl. 23.00 - 02.00
(18 års aldersgrense)
Cover: 100,-​

«Gutta fra Vestnorge» er Trond Ihle og Svein Løvold fra danseorkesteret Vestnorge og tidligere PK & Dansefolket.  Vestnorge ble etablert i 2004 og var originalbesetningen til PK & Dansefolket som fikk en TV-serien i 4 episoder på TV2 høsten 2003. Etter noen år og 3 CD-utgivelser med PK & Dansefolket etterfulgt av 13 år med Vestnorge og ytterligere 3 CD-utgivelser samt en rekke samleplater og spillejobber på en rekke festivaler og store scener rundt omkring i vårt langstrakte land har Vestnorge besluttet å gi seg som fullt orkester.

Trond og Svein var derimot ikke klar for å gi seg så med denne duoen lever Vestnorge og musikken videre under navnet «Gutta fra Vestnorge»! Gutta er nå klar for å glede dansefolket igjen fra scenen med god dansemusikk i tillegg til de gode låtene fra Vestnorge slik vi kjenner de.  «Gutta fra Vestnorge» leverer «full pakke» selv om de stiller som duo og låter med dagens teknologi som et fullt orkester.

Gromgutane åt ho besta
Gromgutane åt ho besta

Vi runder av året med Gromgutane åt ho besta som byr opp til dans 27. desember.

Kl. 22.00 - 02.00
(18 års aldersgrense)
Cover: 150,-​

Gromgutane e nok en gang klare til å ta jula med storm. Vi kan love knallgod stemning og hæla i taket!

Møt opp å få me dej ett av romjulas store høgdepunkt, for det her vil du ikkje gå glipp av!