Dette skjer på Kulå

Kommende "happenings" på Kulå


Vassendgutane
Vassendgutane

Utekonsert med Vassendgutane den 23. juni.
Kl. 20.00 - 02.00
(18 års ardersgrense)

Kjøp billetter online her: https://tikkio.com/tickets/5175-vassendgutane-og-tico

”Helane i Taket” er navnet på Vassendgutane sin turne i 2018. Dette vil bli tidenes år for Vassendgutane, som styrer mot den 22. turnesesongen i orkesetet si historie.

25 Mai blir ein merkedag i 2018, då kjem det ny plate i butikkane og nytt album på bla. Spotify. Vassendgutane skal ha stort musikkslepp på Kiwihallen i Ørsta 26 Mai der dei nye songane blir presenterte. Vassendgutane er i full aktivitet i sitt studio : Audiofarm, med innspeling av nye songar. Her blir det både fine balladar og fengande allsongar opplyser managementet.

Vi er godt i gang med booking av 2018, mange helger er allereie selde. Dei viktigaste festivaljobbane er allereie plasserte på kalendaren og halljobbar haust og vinter 2018 er under planlegging.

På ”Helane i Taket ” turneen 2018 vil framleis det visuelle inntrykk og det klare gode lydbiletet stå i fokus. Dei nye sangane krydra med Vassendgutane sine store hits, vil sette rammene for konsertane i 2018

Primo Februar slepp ”blodfan” Kristian Djupnes sin eigen singel : ”400 Saudehaud” som Vassendgutane har produsert for den populære Farmen deltakaren. Dette er ein fengande melodi som blir urframførd i Bergen 3 februar i Framohallen av Kristian saman med Vassendgutane.

Festcountry vil framleis være VASSENDGUTANE sitt varemerke.

På turneliste: www.vassendgutane.no kan du sikre deg billettar til konsertane med eit av Norges beste band, opplyser Vassendgutane sin manager , som også vel å sitera ein av Vassendgutane sine faste arrangørar frå Lindesneshallen: ”No har eg booka Vassendgutane for den sjuande gongen, med fellesnemnar at samtlege konsertar har blitt utselde i god tid før karane er komne fram.”


Vassendgutane 2018 ”Helane i Taket” er:
Sindre Aam - Vokal, Bass
Arthur Johan Bjørdal - Vokal, akkgitar
Ernst Olav Brune - Trekkspel
Rune Ståle Brautaset - Vokal, akkgitar
Frank Willy Utgård - Elgitar, vokal
Henning Antonsen - Steelgitar, vokal
​Kim Erik Lillestøl - Trommer, vokal
Kenneth Lande
​Olai Thomasgård
Gert-Jo Garnes
Kim Tvedt
Simon Trå

Tico
Tico

Tico spiller før, i pausene og etter Vassendgutane den 23. juni.
Kl. 20.00 - 02.00
(18 års ardersgrense)

Kjøp billetter online her: https://tikkio.com/tickets/5175-vassendgutane-og-tico

Har du hatt gleden av å høre den fantastiske trubaduren Tico?
Terje Stang har valfartet over det vide land i de siste 15 år, og er helt klart å regne som en av de fremste trubadurer i norge. Alle plasser hvor Tico besøker sine pubgjester blir han møtt med fantastiske tilbakemeldinger. Hans varemerke har blitt topp stemning og masser av allsang.
Den friske østfold-gutten har også markert seg i orkestersammenheng, og før den proffesjonelle trubadurkarieren startet var Terje Stang gitarist og vokalist med flere av de ledende norske pop-orkester.

Så kjære publikum legg turen dit Tico spiller så garanteres det fra bookingselkapets side - uforglemmelige kvelder!